Svett-och flåsfest

17 januari, 2014

Då var fredagsträningen klar. Intervallspinning med hurtfrisk instruktör som på klingande vasaloppsdialekt utan tillstymmelse till andfåddhet manade på gruppen. Längst bak i salen flåsades det desto mer. Det blev svettpöl på golvet efter mamma. Rundade av med några ledsna sit ups mest för att tuffa mig för vår säljchef som lyfte tungt en bit bort. Nu är det fokus på fredag och fett. Man kan ju liksom inte ligga minus.Minus är tråkigt.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer