Syslöjd på grillfest

30 augusti, 2015

Strax före start gick dragkedjan på min dräkt sönder. Men i Mariefred kan man tydligen bara saxa över ett staket och hamna mitt i en grillfest och med lånad tråd sy in mig i dräkten. I och med det var det även färdigsprunget på toaletten. Sedan var det samling i vattnet. Vi nickade en sista gång mot varandra och slängde oss ut i Mälaren. Vårt oerfarna lag hade påbörjat det som skulle bli det roligaste loppet någonsin. I morgon när vi processat klart alla intryck och fått sova ska vi berätta allt. Vill bara flika in att om någon är sugen på rusdrycker är Mariefred inget bra ställe att stanna till på idag för vi drack nämligen upp allt det som fanns på triathlonfesten efter loppet. Ridå och godnatt!!!

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer