Syster Sörens succé! 

Igår var det premiär! Vår kära bästis Karin och hennes Syster Sören hade premiär på fantastiska showen Garvat på 2Långs kvartersscen. De senaste veckorna har vi levt med Karins våndor och ändlösa repetitioner. Bedyrat att det kommer bli succé och saknat henne på våra löparrundor. 

Vi var som vanligt sena till start. Vet inte varför det alltid blir så. På Vätternrundan missade vi tom starten pga selfietillverkning. Hej ytligt! Igår kväll skyllde vi på storm, dåligt mörkerseende och en parkeringsapp som inte funkade. Som sista personer ramlade vi in i lokalen. 

Vi som lovat Karin dyrt och heligt att sätta oss långt bak så vi inte kunde möta skrattblick hamnade på de enda lediga platserna LÄNGST FRAM. Men vilken föreställning. Befriande och orädd. Vi skrattade så vi grät och kände oss som Karins två alldeles för stolta föräldrar på rad ett.(Karins riktiga föräldrar hade den goda smaken att sitta längst bak). 

Vi knäppte bilder, väste hyllningsord om vår dotter till varandra och applåderade så händerna värkte. Gå och se föreställningen! Vi rekommenderar rad ett och gratulerar Karin och underbara Syster Sören till en makalös premiär!!!! 

Kommentera