Tävling eller motionär

Mitt i värsta kaoset på jobbet anmäler jag mig till Tjejvasan. När man ska klicka i ruta om man tillhör tävling eller motionär tvekar jag. Det borde finnas en ruta till: Vi som är motionärer men ser oss själva som tävlande. Jag, Karin och Sara tävlade mot alla med lägre startnummer än oss. När vi från grupp 17 trängde oss förbi tjejer in 10:an på ett backkrön nickade vi tufft mot varandra. Eftersom vi startade sist kunde ingen med högre startnummer köra om oss. Så praktiskt. Nästa år ska vi tävla mot årets tid och kanske vinner vi. Jag var med andra ord tvungen att kryssa i motionärrutan. Men inför 2016 års Tjejvasa kan det hända att vi kryssar i något annat.

1 Kommentar

  1. Lotta den 22 mars, 2014 kl 16:25

    Den snygga nedräkningen och bilden som visar vad en tjeklassiker är, var hittar man dom? Jag ska starta den stora klassikern i sommar, skulle vara kul att kunna ha en sån på min blogg också 😉 Lycka till med er!

Kommentera