Tävling eller motionär

19 mars, 2014

Mitt i värsta kaoset på jobbet anmäler jag mig till Tjejvasan. När man ska klicka i ruta om man tillhör tävling eller motionär tvekar jag. Det borde finnas en ruta till: Vi som är motionärer men ser oss själva som tävlande. Jag, Karin och Sara tävlade mot alla med lägre startnummer än oss. När vi från grupp 17 trängde oss förbi tjejer in 10:an på ett backkrön nickade vi tufft mot varandra. Eftersom vi startade sist kunde ingen med högre startnummer köra om oss. Så praktiskt. Nästa år ska vi tävla mot årets tid och kanske vinner vi. Jag var med andra ord tvungen att kryssa i motionärrutan. Men inför 2016 års Tjejvasa kan det hända att vi kryssar i något annat.

v

1 kommentar

  1. Lotta

    Den snygga nedräkningen och bilden som visar vad en tjeklassiker är, var hittar man dom? Jag ska starta den stora klassikern i sommar, skulle vara kul att kunna ha en sån på min blogg också 😉 Lycka till med er!

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer