Tight as a Tiger

5 januari, 2014

Känn hur kroppen förändras skriker instruktören. Jag känner. Tuffade till mig med alldeles för tunga vikter vid några tillfällen på Bodypumpen. När jag senare på lördagskvällen tar en promenad mellan smågodiset och chipsen känns det vill jag lova. Det är som rumpan krampaktigt fastnat. Det tighta jeansen har plötsligt fått häng. Barnen tycker det är festligt med en mamma som inte kan böja sig ordentligt. Och orden: pappa, mamma har ont i rumpan besvaras med ett vargflin och en blink åt Mami. Ja, jädrar jag är tight as(s) a Tiger.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer