Time to accessories

6 januari, 2016

Nytt år nya möjligheter. Det enda som är lite jobbigt med 2016 är att jag fyller jämt. Inte för att det är en stor födelsedag, utan för att jag måste komma på och bestämma vilken typ av fest jag ska ha – och det är snart!! Sedan kan jag ha lovat lite så där, på svajig klack en varm sommarkväll i augusti, att 2016 vinner vi vår grupp i triathlontävlingen. Men det är inget mot vad jag har att brottas med nu! Nämligen mobila enheter. Två datorer, tre telefoner och en platta på det och jag är redo att möta dagen. Det är kanske inget större problem det finns de som har det värre.Ja, men nu funkar ju inte väskorna längre. Jag som hade jobbat upp den perfekta mobilväskan för två enheter, som passar perfekt i min lilla väska där också plånboken får plats. Den lilla väskan får sedan perfekt plats i den stora väskan som tog mig över ett år att hitta. Och som är en fantastisk datorväska utan att ens se ut som en. Visst den var dyr. Och ännu dyrare blev det eftersom min nya väska är av läder, en lukt som har samma effekt på min man som kattmynta för en katt. Han blev helt enkelt tvungen att köpa ny bil med speciell läderklädsel. Nu börjar karusellen om. Nya väskor nya möjligheter. 2016 kunde inte börjat bättre.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer