Time to accessorize

29 april, 2014

Imorse vaknade jag en halvtimme innan klockan skulle ringa. Hade lovat mig själv att om jag vaknade innan klockan ringde skulle jag gå ut till spinningcykeln i förrådet. Jädrar vad jag svor. Men väldigt glad för att vår cykelcoach Camilla lärt oss att cykling handlar om att få spinn på benen. Jag kör ofta för tungt. Lite spinn på benen vad just vad jag behövde, efter gårdagens kick off med styrelsen. Med spinn i benen tänkte jag på Vätternrundan. Fick höra igår, av styrelsens kvinnliga revisor, att alla deltagare bjuds på mat efter Vätternrundan så även i Vansbro. Trevligt! Tjejklassikern är som ett enda stort all inclusive. Här ryms allt. Men det är inte bara skoj. Innan lampan släcks idag ska inköpslistan från cykelcoach Camilla gås igenom. Det står så mycket konstigt på denna lista. Men som Halle Berry säger i Catwomen: ”time to accessorize.”

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer