Trängselskatt be My boyfriend!

8 november, 2013

Tror inte det är sant när klockan ringer. Med zombiearm får den djävulen sig ett slag. Här hann man knappt hänga upp baddräkten förrän det är dags att dra på dig kråsblus. Ensam mamma söker det är jag det, då mannen flytt landet. Allt ska hinnas på knapp tid. Puh, drar en suck när jag i alla fall han med bussen. Men hur tänkte jag nu? Kööööö! Nej, jag blir sen! Men så, trängselskatt och bussen glider in i tunneln. Det finns hopp för ensam mamma som söker lite mer tid. Som stretch i ett tajt linne.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer