Triathlon och påskris

4 april, 2015

Jag är mitt uppe i en matjesilltårta när telefonen plingar till. Vi är i sommarstugan, det är soligt ute men ändå kallt och alla är liksom glada och förvirrade på samma gång. En dotter börjar sjunga ”O helga natt” medan den andra pyntar påskriset, vilket på något sätt sammanfattar stämningen. Inte en gång, nej flera gånger rasslar det till i telefonen och jag bara vet att det är något som ska kollas upp. Å andra sidan är tårtan i ett känsligt läge med gelatinet och tänk vad släkten blir sur om det blir en klimpig tårta bara för att jag tonårskollar min telefon.
Nåväl, med brittisk Downtown Abbey-beslutsamhet gör jag en sak i taget och får till slut kasta mig över telefonen. Och det var väl det jag visste! Vi ska på triathlon, vårt första! Sara har anmält Team Lipgloss och Voltaren till Mariefred i augusti. Och det bästa av allt….det är fest efteråt!! Glad Påsk!
 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer