Udda fåglar i augusti

31 augusti, 2015

Efter att ha måndagskryssat mellan möten och olika kontor, gjorde jag hastigt halt vid mina kollegors skrivbord först vid lunch.
-Hallå gänget! 
-Hallååå Såra! (Här måste man egentligen höra Patriks underbara Göteborgska).
Vi avhandlade lite jobbsnack sedan kom frågan:
– Håååååpp, hur var helgen då? 
För en stund kunde jag inte riktigt minnas – vad gjorde jag i helgen?? Så kom det nöjda leendet. 
– Jo, men helgen var bra! Väldigt bra!! Vi var i Mariefred och körde Triathlon. 
Patrik fick höra allt. Hur nervösa vi var, hur starka vi var, hur seg min cykel var och hur mycket snabbare vi borde vara. Tre udda fåglar på vift, 40 mil hemifrån. I en typ av tävling vi tidigare aldrig gjort. Hybrisen som följer efter en sådan prestation går inte riktigt att förklara. Den måste upplevas. Och den görs bäst med vänner. 
Patrik fick också höra om festen(!). En fantastisk grillbuffé i kunglig miljö. En episk afton som blev precis så som jag, Karin och Anna bestämt redan i april. Dock med några justeringar. Karin dök inte upp som en joker på festen och Camilla hade ett tåg att passa för att gå på galej hemmavid. 
Tillsammans blev det jag och Anna som gick hem på svajig klack i den varma augustinatten. Eller, jag hade klack. Anna gick barfota med dansskorna i hand. Precis som vi bestämt. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer