Ur dekadens in på gym

20140412-212215.jpg

Senaste 3 veckorna har jag slarvat med träningen så jag borde få en varning. Har börjat med nya arbetstider och varit sänkt av trötthet. Något annat finns det liksom inte att skylla på. Skäms lite när jag går in på gymmet. Känns nästan som att det ska sänkas ner ett stort blinkande finger från taket samtidigt som en röst vrålar: ”Här kommer en latmask!, hon har slappat och ätit godis på vardagar. Det är hon som bokar av alla pass i sista sekund så att vi andra seriösa inte får plats”. Har med mig min kompis Linda och vi tar oss igenom body pumpen. Jag kan knappt gå ner för trappan från salen. Svettas som en man och får kramp 2 ggr. Fy för att motion och muskler är en färskvara. Nu måste jag ur den här svackan och hamna på rätt sida bäst-föregränsen. Annars hissas fingret ned från taket och det vill ingen vara med om.

Kommentera