Utfall-Anna 10000-0

28 oktober, 2013

Gör en stor sak av min entré på gymmet. Ger receptionisten en ja-inte-stoppar-stormen-mig-intenickning. Känner att jag borde få en klapp på axeln för att jag med livet som
insats tagit mig till Sats. Tror att jag ska vara i stort sett ensam på passet nu när hela stan är stängd. Allt är dock precis som vanligt. Det är trångt, svettigt och utfallslåten är plågsam. När jag kommer ut blåser det knappt. Några barn hoppar skrattande i en vattenpöl och jag har de blå tossorna kvar på skorna. Känner ändå att jag vinner!!! Stormen-Anna 0-1. Utfall-Anna tyvärr fortsatt kvar på 10000-0.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer