Hälsningar från en grillbuffé 

Du vet att du kommer vara själv va?Frågande ser jag på min man. 

Va?! Nää, det tror jag inte, säger jag och knycker käckt med tofsen. Vem skulle missa en sådan här chans tänker jag – mer eller mindre gratis. 

Familjen har gett sig ut på Turné i sommarsverige. Första semesterdagarna vräks det på med Spa och grillbuffé i Dalarna. 

Tyvärr får min man rätt. På hotellet kan man sätta upp sig på olika träningspass. Och på morgonens Corepass blir jag själv i stilla rummet med söta Amanda. Medan jag böjer mig åt höger och vänster sitter övriga familjen i bubbelpoolen och vinkar. 

Det känns först lite obekvämt att vara själv. Som alltid vid tillfällen som denna, tänker jag på att om Karin och Anna vore med, skulle detta vara en stor skrattfest. En lyxig sådan. Och visst är det lyxigt att få ha en egen Core instruktör. En halvtimme senare är det underbart att glida ner i varma tunnan och njuta av utsikten.

Med nytvättad frasig handduk styr jag efter bad mot duschen. Spa gästerna tillåts pumpa livet ur de fina dyra schampo och duschkräms flaskorna. En liten pojke klagar på att det dyra hans mamma just tvålat in honom med luktar kanel och surt äpple. Med gällt skratt fortsätter mamman sitt samtal med väninnan. 

-Nej, men jag brukar fylla på och ta med. Jag har köpt sådana där reseflaskor på Ullared vet dô. 

Jag är tydligen inte ensam om att komma från Västkusten på detta hotell. Men den enda som denna morgon ser ett Corepass som något lyxigt att ta med hem. 

Kommentera