Hälsningar från en grillbuffé 

17 juli, 2015

Du vet att du kommer vara själv va?Frågande ser jag på min man. 
Va?! Nää, det tror jag inte, säger jag och knycker käckt med tofsen. Vem skulle missa en sådan här chans tänker jag – mer eller mindre gratis. 
Familjen har gett sig ut på Turné i sommarsverige. Första semesterdagarna vräks det på med Spa och grillbuffé i Dalarna. 
Tyvärr får min man rätt. På hotellet kan man sätta upp sig på olika träningspass. Och på morgonens Corepass blir jag själv i stilla rummet med söta Amanda. Medan jag böjer mig åt höger och vänster sitter övriga familjen i bubbelpoolen och vinkar. 
Det känns först lite obekvämt att vara själv. Som alltid vid tillfällen som denna, tänker jag på att om Karin och Anna vore med, skulle detta vara en stor skrattfest. En lyxig sådan. Och visst är det lyxigt att få ha en egen Core instruktör. En halvtimme senare är det underbart att glida ner i varma tunnan och njuta av utsikten.
Med nytvättad frasig handduk styr jag efter bad mot duschen. Spa gästerna tillåts pumpa livet ur de fina dyra schampo och duschkräms flaskorna. En liten pojke klagar på att det dyra hans mamma just tvålat in honom med luktar kanel och surt äpple. Med gällt skratt fortsätter mamman sitt samtal med väninnan. 
-Nej, men jag brukar fylla på och ta med. Jag har köpt sådana där reseflaskor på Ullared vet dô. 
Jag är tydligen inte ensam om att komma från Västkusten på detta hotell. Men den enda som denna morgon ser ett Corepass som något lyxigt att ta med hem. 

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer