Varning för ytligt inlägg!

29 april, 2014

Så slår den ner med en smäll. Nervositeten. På lördag ska vi cykla Göteborgsgirot igen. Förra året lite på skoj men nu andra gången känns det som man måste kunna mer. Har knappt tränat något på min vita springare. Efter helgens punkteringar står den försynt och väntar i källaren. Vi har inte bestämt kläder, vem som tar med vad i cykelväskan, när vi hämtar nummerlappen och jag har fortfarande inte hittat den perfekta jackan som inte kostar 2000 kronor. Men å andra sidan finns det så himla mycket elände i världen att tänka på mitt i all hets. Man borde kanske tagga ner och inte vara så nervig hela tiden, sätta saker i perspektiv osv. Fast jag är ändå spänd, pirrig och väldigt stressad över att jag måste hitta en frisörtid före lördag för i vår grupp tävlar inte med grå utväxt och kluvna hårtoppar.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer