Vart tog orken vägen?

25 november, 2013

Måndagskväll och jag borde vara på gymmet. Men med nyvaccinerad influensaarm känns det som en dålig idé. Kanske mest en dålig bortförklaring, men ändå. Så det blir styrkepass på Coop i stället. Och här ska handlas. Känslan av att ”det lika bra att handla allt ända fram till jul” infinner sig. Men mitt bland favorit erbjudandet tvättmedel 5 för 99:- tar musten slut. Inte den drickbara för den är i lassad i vagnen. Utan orken. Tänker att jag får ringa hem. Säga att jag blir kvar här. Kanske för alltid. Bygger mig en bivack bland toalettpapperet. Gå i ide. Kundvagnen får tjäna som rullator. Det ringer i öronen när jag betalar och checkar ut. Fullständigt slut. Tjejvasan känns som en promenad i parken.

v

0 kommentarer

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer