Vik hädan tomtebuk!

15 december, 2015

Det är så mycket som slinker ner i julbuken så här veckan före. Skumtomtar, mjuk pepparkaka, saffransfudge som någon redig har bakat och lussebullar. Man tuggar och tuggar så man vill rappa sig själv över ryggen. Efter passet med storebror PT igår bestämde jag mig för att stänga brödluckan fram till jul. Så det inte går över styr. Träningen måste maxas tänkte jag tufft när jag efter träningen groteskt svettångandes väntade på att dimman inne i bilen skulle lätta. Rapandes pepparkaksdeg(ja jag provsmakade en bit för att kvalitetssäkra), halsbrännande pinnade jag därför ut i svarthalkan denna afton. Deckardimman låg tät som spunnet socker….. förlåt nyttig, mixad avocado och löpstilen i halkan lämnade övrigt att önska. Men runt långa rundan kom bollen i tights. Kanske borde man skriva en bok…. ”Med julfetmaångest som drivkraft”. Där har ni den. Snart, ja mycket snart i en godisbutik nära dig.

v

1 kommentar

  1. Åsa

    Strongt att ge sig ut när kvällarna är så kalla och mörka. Halkan är läskig, tycker jag.

Liknande inlägg…

Tant Brun på mjölkpall

Tant Brun på mjölkpall

-Då sätter ni er på en pall inne i tvagningsrummet och fyller kopparkärlet med vatten som ni kastar över vänster axel. Då blir ni av med all negativ energi. Spaföreståndaren är...

läs mer
#älska löpning…….inte

#älska löpning…….inte

Nej någon kärlek till löpning existerar inte för mig. Ändå är det just löpning jag tränar mest. Löpningen är ju så enkel, bara att dra på sig skorna och liksom sticka ut. Alla säger så....

läs mer
Nollningen

Nollningen

Jag har bytt gym. Lämnat Sats efter många trogna år och köpt kort på Nordic Wellness. 44 år är jag, borde vara trygg och sval när jag nu knallar in genom dörren på mitt nya styrkeställe...

läs mer